2024. június 19. Szerda     Gyárfás napja van,  holnap Rafael, Dina, Polett napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Általános Szerződési Feltételek

Tájékoztatjuk, hogy megrendelés esetén a jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁFSZ ) automatikusan Ön és az eladó Leviatán Kft. között kötött szerződés részévé válnak.

Kérjük rendelés előtt figyelmesen olvassa el az ÁFSZ feltételeit és csak akkor vásároljon, ha azt maradéktalanul elfogadja.

Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001 évi CVIII törvény (továbbiakban Eketerv) rendelkezései szerint az Ön és a Leviatán Kft. között létrejött szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.

Az esetlegesen felmerülő kérdések esetén kérjük, hívja a 06 80 552 070-es ingyenes információs vonalunkat.

Az eladó adatai:
Cégnév: Leviatán Kft.
Székhely: 1037 Budapest Máramaros u.46.
Adószám:12007918-2-41
Elektronikus ügyfélszolgálat: info@szojavit.hu
Csomagküldő nyilvántartási szám: 9835

Telefon: 06 80 552 070

A szerződéskötés

A megrendelés elküldésével Ön vételi ajánlatot tesz a virtuális kosárban lévő termékre. A megrendelés leviatán Kft. általi, e-mailen történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5) Korm. rendelet szerinti „távollévők közötti szerződés” jön létre Őn (mint Vevő) és a Leviatán Kft.(mint Eladó, vagy Szállító) között. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.

A felek megállapodnak, hogy a Leviatán Kft., valamint a vásárló közötti, a vásárló megrendelési adatai között szereplő e-mail címen történő kommunikáció írásbeli kommunikációnak minősül.

Tájékoztatjuk, hogy a jelen ÁFSZ-t, valamint az Ön rendelési adatait a megrendelés visszaigazolásakor e-mailben megküldjük az Ön részére. Tájékoztatjuk, hogy e dokumentumok képezik a Leviatán Kft. és Ön között létrejött szerződés tartalmát, és ezek írásbeli okiratnak minősülnek és e-mailen történő megküldésük eleget tesz a 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet 3.§ szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének.

A Leviatán Kft. a jelen ÁFSZ-ben szereplő feltételek szerint köteles az Ön által megrendelt termékeket a megrendelésben megjelölt szállítási címre eljuttatni.

Ön köteles a terméket a megrendeléskor megadott címen átvenni, valamint a kiszállítással egyidejűleg a termék vételárát a jelen ÁFSZ-ben szereplő feltételek szerint megfizetni.

 

Adatvédelmi tájékoztató megtekintése.

Fel