2024. június 19. Szerda     Gyárfás napja van,  holnap Rafael, Dina, Polett napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Szójavit ajánlás - visszajelzés

 

Másnak is ajánlom!

Én a Remifemin Plusz kapszulát szedtem 1 hónapig de semmit nem segített ugyan úgy rám jöttek a hő- hullámok.Most a Szójavit Forte kapszulát szedem,1 hónapig 2x1 kapszulát szedtem,de már csak napi 1 kapszulát szedek, a hőhullám már csak 3-4 jön elő.A 2-ik doboznál járok.

Nekem ez a készítmény bevált, másnak is ajánlom.

Tassi Lászlóné

Nagyon jó választás volt megrendelni a Scenia Szója Isoflavon hidratáló krémet

Kedves Zsuzsa!

Úgy tűnik, nagyon jó választás volt megrendelni a Scenia Szója Isoflavon hidratáló krémet. Már több mint egy hónapja használom és elégedett vagyok vele. Jó állagú, könnyen kenhető, gyorsan felszívódó krém. A bőröm szereti, mert puhább és simább lett tőle.

Üdvözlettel: Katalin

Katalin

Egy hete szedem és elmúltak a tünetek

Remifemint szedtem több hónapja. Eleinte használt, de mostanában gyalram erős hőhullámok jelentkeztek, főleg éjjel.

Az esti órákban észrevettem, hogy nehezebben veszek levegőt, hevesebben ver a szivem. Éjjel többször felébredtem és nem tudtam újra elaludni. Ekkor akadtam ár a SzójEvit plusszra.
Egy hete szedem és elmúltak a fenti tünetek. Remélem így is marad.

Bakos Ferencné

Köszönöm!

Februárban elmaradt a mensesem. Áprilisban lettem 50 éves. Kb. a menses elmaradása óta jelentkeztek a hőhullámok, rosszabb alvás, éjszaka felgyorsuló szívverés.


Nekem egy kolléganőm ajánlotta a Szójavitet. Először a Szójavitet szedtem 1 hónapig, de akkor még nem tapasztaltam kedvező javulást. Majd a második hónaptól már a Fortét szedtem, és csodálatos volt a változás.Most szedem a második dobozzal, és mondhatom teljesen megszűntek a panaszok. Sokkal jobban érzem magam. Nem kell munkahelyemen sem arra figyelni, mikor jön a következő kipirulás. Jobban is alszom. Csodálatos a Szójavit Forte. Külön köszönet az ingyenes postázásért, második adagot én innen rendeltem.


Köszönöm!

Gyöngyvirág

Semmilyen klimaxos tünetem nem volt

Kedves Piroch Zsuzsa!

A Szójavítet, ill. most már a Forte változatot 6 éve, amióta eltávolították a petefészkeimet, nap mint nap szedem, és mondhatom, hogy soha semmilyen klimaxos tünetem nem volt...

Üdvözlettel és köszönettel, K. Veronika

Veronika

Most köszönetet szeretnék mondani, nekem nagyon jó volt

Kedves Zsuzsa! Azért irok Önnek, mert én a szójavitet azóta szede,m, mióta postán lehetett csak megrendelni, kb 5 ,6, vagy még több éve. Nekem sokat segiteet. Most hogy 60 éves lettem, ugy gondoltam már nincs rá szükségem, abba kellene hagynom. Több kollégámnak is ajánlottam az évek során. Most köszönetet szeretnék mondani, nekem nagyon jó volt. Tisztelettel M

M

Minden rendben megszüntek a problémáim

52 éves vagyok. 27 éves koromban éltávolitották a fetefészkeimet ciszták miatt. A válotozókori tüneteket akkor már egyszer megtapasztaltam. Most, hogy korban oda értem nem gondoltam arra, hogy mégegszer megtalál. Most csak a kedélyállapotomat zavarja. Minden hónapban periodikusan világvége hangulatom volt. 2 hónapja szedem a szójaEvit pluszt. Minden rendben megszüntek a problémáim. Köszönöm

Tünde

Tetszik a honlapjuk

Rendben megkaptam a készítményt.
Én már régebb óta használom a gélt, nagyon megvagyok elégedve. Véletlen akadtam önökre.
Tetszik a honlapjuk. Minden nagyon érthető, és egyszerű a megrendelés.
Továbbra is figyelni fogom a lapjukat, és ha szükségem lesz más termékre, önöktől fogok megrendelni.

További sikeres munkát kívánok.

Eta

Remélem még sokáig hozzá lehet jutni a Szójavit termékekhez!

Köszönöm a Szójavit segítségét a változókorom átvészeléséhez. Nagyon hálás vagyok, hogy ritkán előforduló és nagyon minimális melegség érzéssell átvészelem, mást tünetet meg nem is tapasztaltam. Remélem még sokáig hozzá lehet jutni a Szójavit termékekhez!

Üdvözlettel,

Szabó Mária

2 hónap után megszüntek a hőhullámok

2 hónap után megszüntek a hőhullámok, majd 3 hónap után ujra megjött a mensim. Mindenkinek ajánlom, csak adjatok időt magaaaatoknak, és a szójának is.

Erika

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel