2019. április 21. Vasárnap     Konrád napja van,  holnap Csilla, Noémi napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Mindennek megvan a maga ideje. Ez igaz, de sajnos mégis vannak kivételek, amikor nem a maga idején történik valami. Ilyen a: KORAI MENOPAUZA. Az elmúlt 5-6 évben egyre több 35-40 éves nő fordul nőgyógyászhoz a klimaktériumra jellemző tünetek miatt. (hőhullámok, heves szívdobogás, hangulatingadozás, alvászavarok,  kimaradozó menstruáció)

 

Bővebben: Az idő és a nők

Csak tiszta forrásból - klimax idején is

 

 GMO azaz génmanipulált szervezetek úgy működhetnek, mint egy biológiai pokolgép. Olyan lényeket lehet létrehozni, melyek a természetben sosem fordulnak elő. Magyarország szilárdan kitart amellett, hogy ebből nem kérünk sem a termőföldön sem a tányérunkon. A menopauza kellemetlenségeit enyhítő étrend-kiegészítőkben meg különösen nem. Változókorban is változatlan elvekkel.

 

Bővebben: Csak tiszta forrásból...

A menopauza betoppan az életünkbe. Vele megjelenhet a klimax teljes tünetegyüttese: hőhullámok, éjszakai izzadás, hüvelyszárazság és a többi. Az új helyzet, a változókor, újfajta megoldásokra késztet, vallja nőgyógyász, andrológus, dietetikus és gyógytornász. Az alábbiakban egy menopauza ambulancián lezajló beszélgetésbe hallgathatunk bele:

 

Bővebben: „Túl az ötvenen” című könyv a változókorról

Idézet

"Bárki is vagy, van egy nálad fiatalabb lény, aki tökéletesnek tart. Van olyan munka, amit rajtad kívül sem végez el. Van akinek hiányozni fogsz, ha már nem leszel. Van olyan hely, amit csak te tudsz betölteni."
Jacob M. Braude
Fel