2024. június 19. Szerda     Gyárfás napja van,  holnap Rafael, Dina, Polett napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Mindennek megvan a maga ideje. Ez igaz, de sajnos mégis vannak kivételek, amikor nem a maga idején történik valami. Ilyen a: KORAI MENOPAUZA. Az elmúlt 5-6 évben egyre több 35-40 éves nő fordul nőgyógyászhoz a klimaktériumra jellemző tünetek miatt. (hőhullámok, heves szívdobogás, hangulatingadozás, alvászavarok,  kimaradozó menstruáció)

 

Bővebben: Az idő és a nők

Csak tiszta forrásból - klimax idején is

 

 GMO azaz génmanipulált szervezetek úgy működhetnek, mint egy biológiai pokolgép. Olyan lényeket lehet létrehozni, melyek a természetben sosem fordulnak elő. Magyarország szilárdan kitart amellett, hogy ebből nem kérünk sem a termőföldön sem a tányérunkon. A menopauza kellemetlenségeit enyhítő étrend-kiegészítőkben meg különösen nem. Változókorban is változatlan elvekkel.

 

Bővebben: Csak tiszta forrásból...

A menopauza betoppan az életünkbe. Vele megjelenhet a klimax teljes tünetegyüttese: hőhullámok, éjszakai izzadás, hüvelyszárazság és a többi. Az új helyzet, a változókor, újfajta megoldásokra késztet, vallja nőgyógyász, andrológus, dietetikus és gyógytornász. Az alábbiakban egy menopauza ambulancián lezajló beszélgetésbe hallgathatunk bele:

 

Bővebben: „Túl az ötvenen” című könyv a változókorról

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel