2024. július 14. Vasárnap     Örs, Stella napja van,  holnap Henrik, Roland napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Tesztelje önmagát!

  • Kategória: Lelki egészség
  • Oldalszám: 368
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

A tesztek örökéletűek.

Az emberek mindig is szerették volna gyorsan és lehetőleg pontosan, tévedhetetlenül kiismerni a másikat – és ugyanannyira önmagukat. Ősidők óta léteznek eszközök annak kiderítésére, hogy kiben mi lakozik. A komoly, hiteles és valóban használható tesztek a kérdések sokszori elemzésével, sok-sok ember válaszainak feldolgozásával készülnek.

Az itt közölt tesztek kivétel nélkül mind jó nevű kutatók munkái, kipróbált, statisztikailag ellen őrzött, eredeti verzióikban tudományos kutatásokhoz használt eszközök, melyek egy kicsit tanítani, oktatni, magyarázni is szeretnének.

Az eredmények akkor is a segítségünkre lehetnek, amikor döntenünk kell egy fontos kérdésben, vagy amikor az életünk fordulóponthoz érkezik. Ne feledjük: az eredmények nem osztályzatok és nem ítéletek. Nincs jó és rossz válasz, nincs értékesebb vagy értéktelenebb tulajdonság.

A szerzőről

Dr. Bánki M. Csaba pszichiáter, címzetes egyetemi docens, a nagykállói Pszichiátriai Szakkórház tudományos igazgatója, osztályvezet ő főorvosa, számos magyar és külföldi tudományos bizottság és társaság tagja. Gyógyító, kutató és oktató tevékenysége mellett több tucat ismeretterjesztő cikk és hét könyv, így az igen népszerű Életünk és az agy, valamint Az agy évtizedében szerzője, az Agyunk titkai című tévésorozat alkotószerkesztője. Publikációs tevékenységéért négy ízben kapott nívódíjat, alkotói díjat. A Markusovszky-díj és a Nemes Nagy Ágnes-díj kitüntetettje.

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel