2024. július 14. Vasárnap     Örs, Stella napja van,  holnap Henrik, Roland napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Nagy egészségkönyv testnek és léleknek

  • Kategória: Lelki egészség
  • Oldalszám: 550
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

Függetlenül attól, hogy mennyi idős és éppen milyen az erőnléte, a könyv segítségével a legjobb formába hozhatja testét és egészségét, és fittebbé válhat, mint valaha.

Kurt Tepperwein - több évtizede köztiszteletben álló természetgyógyászként és terapeutaként - ismeri a test, a szellem és a lélek érzékeny kölcsönhatását. Az ő összegyűjtött tudását tartalmazza ez a könyv, amely tulajdonképpen egy örök érvényű naptár, egy tanácsadó kötet és egy gyakorlati munkafüzet inspiráló keveréke: „Az itt vázolt témákat a legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint dolgoztam ki. Soha nincs késő ahhoz, hogy valaki pozitív irányban változtasson az egészségi állapotán és az életén."

A Nagy egészségkönyv egész évben elkíséri olvasóját: minden hónaphoz tartozik egy adott téma, ezen belül pedig minden egyes naphoz egy adott impulzus és feladat, amelyek tudatosabb testérzést és jobb erőnlétet eredményeznek. A legjobb módja annak, hogy aktiváljuk saját energiáinkat, megelőzzük a betegségeket, fittek maradjunk és tökéletesen érezzük magunkat, hogy naponta használjuk ezt a kincsestárat. A Nagy egészségkönyvnek köszönhetően Ön is lehetőséget kap arra, hogy „könyv-barátja" vezetésével napról napra „beleérezhesse magát" a testébe, egészségesen táplálkozzon, és a lehető legjobbat adja a szervezetének, amit csak lehetséges: szeretetteljes és tudatos figyelmet.

Gondoljon csak bele, mennyi betegség alakul ki egyszerűen figyelmetlenségből: a helytelen öltözködés, a helytelen táplálkozás, a helytelen alvási szokások vagy életmód miatt. Ha beteg, természetesen orvosra van szüksége.

A Nagy egészségkönyv azonban hozzájárul, hogy egyáltalán ne is betegedjen meg. „Kezdjen el ezért már ma dolgozni a Nagy egészségkönywel, s teste és környezete hálás lesz Önnek! Ennek jegyében kívánok tiszta szívből jó egészséget, és - ami ezzel összefügg - helyes szemléletmódot." Kurt Tepperwein

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel