2024. május 19. Vasárnap     Ivó, Milán napja van,  holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Nők könyve

  • Kategória: Lelki egészség
  • Oldalszám: 242
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

Egy csokor hasznos tanács problémáink megoldásához harmóniánk megtalálásához, az önmegvalósításhoz.

Több százezer eladott példány Amerikában, Bestseller Németországban. Ez a könyv csodálatos ötlettár a lelki feltöltődéshez és a megújuláshoz. Nem véletlen, hogy ez korunk egyik legnagyszerűbb önsegítő könyve.

Vélemények a Nők könyvéről:

„Nem véletlen, hogy ez korunk egyik legnagyszerűbb önsegítő könyve. Jennifer Louden-nek megvan az az adottsága, hogy az olvasó fejével gondolkodik, tudja hogy miben szorul támogatásra, és segítő tanácsokkal, valóban hasznos ötletekkel látja el. Akkor szoktam ezt a könyvet elővenni, ha túl szigorú voltam magammal, és szükségem van egy vigasztaló ölelésre.”
SUZANNE FALTER BARNS, a Living your joy című könyv írónője

„Tudjuk, hogy fontos lenne törődni magunkkal. Azzal is tisztában vagyunk, hogy képesnek kell lennünk a testünk és a lelkünk táplálására ahhoz, hogy tudjunk a családunkkal, szeretteinkkel törődni. Sokunknak azonban fogalma sincs arról, hogyan kellene valóban foglalkozni magunkkal. Jennifer Louden az önkényeztetés mikéntjéről ír. Világos, gyakorlatias, lépésről lépésre elsajátítható útmutatást nyújt arról, hogy hogyan törődjünk igazán magunkkal. Köszönöm Jennifer.”
ORIAH MOUNTAIN DREAMER, a The Invitation, a The Dance és a The Call című könyvek szerzője

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel