2019. október 20. Vasárnap     Vendel napja van,  holnap Orsolya, Orsika napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Menopauza könnyedén

  • Kategória: A változásról
  • Oldalszám: 264
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

Kathy Smith jelen kiadványában megosztja az Olvasóval mindazt a bölcsességet és tapasztalatot, amelyet a menopauza során szerzett.

Érdekes, új életmódprogramja, amelyet speciálisan a változó kort megélő nők számára dolgozott ki, a menopauza tüneteit orvosolja, úgy mint: hőhullámok, hangulatváltozások, ingerlékenység és álmatlanság. Programja elősegíti a szív és az érrendszer helyes terhelését, erősíti a csontokat, ezáltal hatékony védelmet nyújt a csontritkulás ellen, és edzi az izmokat a jó anyagcsere-folyamatok érdekében.

A megfelelő testsúlycsökkentés, a rugalmas ízületek megőrzését célzó gyakorlatok és a stressz csökkentése éppúgy helyet kapott a program kidolgozásában, mint a hormonháztartás egyensúlyának megtartása és a helyes táplálkozási szokások terén elért legfrissebb tudományos eredmények.

Ebben a könyvben az Olvasó megtalál mindent, amire szüksége lehet ahhoz, hogy energikusnak érezze magát, növelje önbizalmát, megerősítse testi és lelki egészségét... és hogy mindemellett alakja is gyönyörű maradjon!

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Hát igen, barátom
az alkalom nem más, mint lelki beállítottság plusz cselekvés!"
Fel