2024. július 14. Vasárnap     Örs, Stella napja van,  holnap Henrik, Roland napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Egy csésze vigasz anyáknak és lányoknak

  • Kategória: Lelki egészség
  • Oldalszám: 320
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

Az anya-lány kapcsolat egy nő életében végig megőrzi erejét és fontosságát. Az anyák nővé nevelik lányukat, a lányok gondoskodnak anyjukról élete derekán és azt követően, s közben a szemük láttára válnak maguk is anyává. Az állandóan változó és mélyülő kötelék mindig a nő életének sarokköve volt.

Az Egy csésze vigasz anyáknak és lányoknak gyűjteményben – a páratlan Egy csésze vigasz sorozat új kötetében – anyák és lányok osztják meg bölcsességeiket, tanácsaikat és titkaikat az olvasóval. Ehhez fogható nem található más novelláskötetben!

Legyen ön anya, leánygyermek vagy netán mindkettő, biztosan meg akarja majd osztani az élményt – amely ennek a könyvnek az elolvasásából fakad – azokkal a nőkkel, akik a legfontosabbak az életében!

Minden Csésze vigasz… könyvben legalább 50 különleges, megindító történet található olyan hétköznapi emberek tollából, akik túljutottak valamilyen nehézségen, s kezükbe tudták venni sorsuk irányítását.

A sikeres sorozat eddig megjelent könyvei: Egy csésze vigasz, Egy csésze vigasz barátoknak, Egy csésze vigasz nőknek, Egy csésze vigasz a léleknek, Egy csésze vigasz karácsonyra.

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel