2024. július 14. Vasárnap     Örs, Stella napja van,  holnap Henrik, Roland napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

A második szív

  • Kategória: Testi egészség
  • Oldalszám: 138
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

A második szív, avagy a női újjászületés útjai

Módszerek és praktikák gyűjteménye a világ minden tájáról a női medence egészségének helyreállítására és annak fenntartására - otthon végezhető torna gyakorlatok leírással és képekkel ábrázolva - Pilates, Callanetics, Aviva Módszer, Oszteopatia, Fizikoterápiás gyakorlatok, Kégel, PaulaMódszer, Etka Jóga, Hormon Jóga, Asszonytorna, Mazdaznan, Hastánc.

Korunk csak a látható testi történésekre figyel. Alakformáló gyakorlatokra keresve például az Interneten, magyarul 115 ezer eredmény bukkan föl röpke 0,18 másodperc alatt. Ezzel szemben medencefenék tornára keresve 2 ezer ajánlatot kapunk dupla keresési idő alatt. A medencefenék izmai nem látható, nem ünnepelt izmok. Pedig nagy feladat hárul rájuk a mindennapokban: törzsünk súlyának cipelése és a hasüregünkben rendszeresen fellépő lefelé irányuló nyomás ellentartása - egy egész emberöltőn át.

Ez a könyv torna módszerek és gyógyító praktikák frappáns, és lényegretörő gyűjteménye. Nem próbál az orvosi irodalom mezején helytállni. Hétköznapi nyelvezetével a nők mindennapi életében kialakult, egyszerű szokások jelentőségére nyitja rá a szemeket - mielőtt orvosi beavatkozás szükségeltetne. A Kanadától, Amerikán, Magyarországon át Izraelig a világ különböző tájain kifejlesztett módszerek és praktikák sokakon segítettek már az ágyéki egészség helyreállításában és fenntartásában.
Itt a lehetőség, most Önön a sor.

A(z) A második szív, avagy a női újjászületés útjai (Könyv) szerzője.

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide
Fel