2021. április 14. Szerda     Tibor napja van,  holnap Anasztázia, Tas napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

A második szív

  • Kategória: Testi egészség
  • Oldalszám: 138
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

A második szív, avagy a női újjászületés útjai

Módszerek és praktikák gyűjteménye a világ minden tájáról a női medence egészségének helyreállítására és annak fenntartására - otthon végezhető torna gyakorlatok leírással és képekkel ábrázolva - Pilates, Callanetics, Aviva Módszer, Oszteopatia, Fizikoterápiás gyakorlatok, Kégel, PaulaMódszer, Etka Jóga, Hormon Jóga, Asszonytorna, Mazdaznan, Hastánc.

Korunk csak a látható testi történésekre figyel. Alakformáló gyakorlatokra keresve például az Interneten, magyarul 115 ezer eredmény bukkan föl röpke 0,18 másodperc alatt. Ezzel szemben medencefenék tornára keresve 2 ezer ajánlatot kapunk dupla keresési idő alatt. A medencefenék izmai nem látható, nem ünnepelt izmok. Pedig nagy feladat hárul rájuk a mindennapokban: törzsünk súlyának cipelése és a hasüregünkben rendszeresen fellépő lefelé irányuló nyomás ellentartása - egy egész emberöltőn át.

Ez a könyv torna módszerek és gyógyító praktikák frappáns, és lényegretörő gyűjteménye. Nem próbál az orvosi irodalom mezején helytállni. Hétköznapi nyelvezetével a nők mindennapi életében kialakult, egyszerű szokások jelentőségére nyitja rá a szemeket - mielőtt orvosi beavatkozás szükségeltetne. A Kanadától, Amerikán, Magyarországon át Izraelig a világ különböző tájain kifejlesztett módszerek és praktikák sokakon segítettek már az ágyéki egészség helyreállításában és fenntartásában.
Itt a lehetőség, most Önön a sor.

A(z) A második szív, avagy a női újjászületés útjai (Könyv) szerzője.

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"Nem kél olyan vágy benned, melyhez ne kelne erő is benned valóra váltani. Meglehet, hogy azért meg kell dolgoznod érte."
(Richard Bach)
Fel