2018. május 21. Hétfő     Konstantin napja van,  holnap Júlia, Rita napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Általános Szerződési Feltételek

Tájékoztatjuk, hogy megrendelés esetén a jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁFSZ ) automatikusan Ön és az eladó Leviatán Kft. között kötött szerződés részévé válnak.

Kérjük rendelés előtt figyelmesen olvassa el az ÁFSZ feltételeit és csak akkor vásároljon, ha azt maradéktalanul elfogadja.

Tájékoztatjuk , hogy az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások , valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001 évi CVIII törvény (továbbiakban Eketerv) rendelkezései szerint az Ön és a Leviatán Kft. között létrejött szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.

Az esetlegesen felmerülő kérdések esetén kérjük, hívja a 06 80 552 070-es ingyenes információs vonalunkat.

Az eladó adatai:
Cégnév: Leviatán Kft.
Székhely: 1037 Budapest Máramaros u.46.
Adószám:12007918-2-41
Elektronikus ügyfélszolgálat: info@szojavit.hu
Csomagküldő nyilvántartási szám: 9835

Telefon: 06 80 552 070

A szerződéskötés

A megrendelés elküldésével Ön vételi ajánlatot tesz a virtuális kosárban lévő termékre. A megrendelés leviatán Kft. általi, e-mailen történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5) Korm. rendelet szerinti „távollévők közötti szerződés” jön létre Őn (mint Vevő) és a Leviatán Kft.(mint Eladó, vagy Szállító) között. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.

A felek megállapodnak, hogy a Leviatán Kft., valamint a vásárló közötti, a vásárló megrendelési adatai között szereplő e-mail címen történő kommunikáció írásbeli kommunikációnak minősül.

Tájékoztatjuk, hogy a jelen ÁFSZ-t , valamint az Ön rendelési adatait a megrendelés visszaigazolásakor e-mailben megküldjük az Ön részére. Tájékoztatjuk, hogy e dokumentumok képezik a Leviatán Kft. és Ön között létrejött szerződés tartalmát, és ezek írásbeli okiratnak minősülnek és e-mailen történő megküldésük eleget tesz a 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet 3.§ szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének.

A Leviatán Kft. a jelen ÁFSZ-ben szereplő feltételek szerint köteles az Ön által megrendelt termékeket a megrendelésben megjelölt szállítási címre eljuttatni.

Ön köteles a terméket a megrendeléskor megadott címen átvenni, valamint a kiszállítással egyidejűleg a termék vételárát a jelen ÁFSZ-ben szereplő feltételek szerint megfizetni.

Idézet

"Azon a napon lettél felnőtt, amikor először nevettél egy jót
önmagadon..."
Fel