2018. augusztus 21. Kedd     Sámuel, Hajna napja van,  holnap Menyhért, Mirjam napja lesz.

Infovonal:   (06) 80 552-070

Tesztelje önmagát!

  • Kategória: Lelki egészség
  • Oldalszám: 368
  • 0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Könyv leírása

A tesztek örökéletűek.

Az emberek mindig is szerették volna gyorsan és lehetőleg pontosan, tévedhetetlenül kiismerni a másikat – és ugyanannyira önmagukat. Ősidők óta léteznek eszközök annak kiderítésére, hogy kiben mi lakozik. A komoly, hiteles és valóban használható tesztek a kérdések sokszori elemzésével, sok-sok ember válaszainak feldolgozásával készülnek.

Az itt közölt tesztek kivétel nélkül mind jó nevű kutatók munkái, kipróbált, statisztikailag ellen őrzött, eredeti verzióikban tudományos kutatásokhoz használt eszközök, melyek egy kicsit tanítani, oktatni, magyarázni is szeretnének.

Az eredmények akkor is a segítségünkre lehetnek, amikor döntenünk kell egy fontos kérdésben, vagy amikor az életünk fordulóponthoz érkezik. Ne feledjük: az eredmények nem osztályzatok és nem ítéletek. Nincs jó és rossz válasz, nincs értékesebb vagy értéktelenebb tulajdonság.

A szerzőről

Dr. Bánki M. Csaba pszichiáter, címzetes egyetemi docens, a nagykállói Pszichiátriai Szakkórház tudományos igazgatója, osztályvezet ő főorvosa, számos magyar és külföldi tudományos bizottság és társaság tagja. Gyógyító, kutató és oktató tevékenysége mellett több tucat ismeretterjesztő cikk és hét könyv, így az igen népszerű Életünk és az agy, valamint Az agy évtizedében szerzője, az Agyunk titkai című tévésorozat alkotószerkesztője. Publikációs tevékenységéért négy ízben kapott nívódíjat, alkotói díjat. A Markusovszky-díj és a Nemes Nagy Ágnes-díj kitüntetettje.

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá.

Idézet

"A világ leckekönyv, amelyben az összeadást gyakorolhatod. Ez nem valóság, de kifejezheted benne a valóságot is, ha úgy kívánod. Úgyszintén szabad ostobaságokat írnod belé, vagy hazugságokat, de lapjait ki is szakíthatod."
Fel